Activitati de transport

Societatea Rian Consult asigura si ofera intreaga logistica privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pentru clienti din orice zona a tarii.

Putem prelua deseuri printr-un serviciu rapid de colectare asigurat de autoutilitare cu capacitate de maxim 3.49 tone, cu acces in orice zona urbana.

Daca pentru incarcarea deseurilor clientii nostri nu detin un mijloc mecanizat de incarcare atunci, camioanele noastre cu sistem de incarcare proprii pot asigura acest serviciu.

Deasemenea putem sa deservim clientii care genereza cantitati mari de deseuri sau voluminoase cu unitati de transport cu capacitate maxima de  peste 20 tone si volum de apropoape 100 mc

Pentru clientii nostri care doresc sa-si implementeze un management de stocare a deseurilor pe amplasment , societatea Rian Consult pune la dispozitie containere sau prescontainere cu diferite volume.

Intreaga activitate de transport este autorizata  de Autoritatea Rutiera Romana prin Licenta de transport, iar transportul deseurilor periculoase este autorizat de Agentia de Nationala de Protectia Mediului prin documentul numarul 62/2015.

In cadrul departamentului logistic al societatii puteti contacta specialisti instruiti ca si Consilier de Siguranta in transportul deseurilor periculoase, care va pot indruma in ceea ce priveste ambalajele ce pot fi folosite si etichetarea acestora sau documentele de transport in conformitate cu cerintele legale .

Intreg personalul ce  deservesc unitatile de transport sunt instruiti si atestati cu Certificate ADR, care reglementeaza transportul de deseuri periculoase.