Servicii de decontaminare si vidanjare

Prin Autorizatia 62/2015 emisa de Agentia Nationala de Protectia Mediului prin Agentia Teritoriala de Protectia Mediului Brasov, societate Rian Consult poate desfasoara activitati de decontaminare si vidanjare la nivel national.

Serviciul de decontaminare este asigurat pentru separatoare  de hidrocarburi ce deservesc  filtrarea apelor pluviale de pe platformele betonate sau alte activitati industriale si separatoare de grasimi de la unitati de alimentatie .

Deasemenea  in portofoliu firmei avem efectuate lucrari de golire si curatare de rezervoare cu continut de substante periculoase si eliberare de certificate de calitate care pot atesta lucrari de mentanta de taiere si sudura sau sau calibrare. Interventiile in astfel de cazuri sunt vizate de personalul de specialitate din cadrul companiei Rian Consult, care stabilesc conditiile si procedura de lucru in conditii speciale.

Societatea Rian Consult efectueaza lucrari de vidanjare pentru statii de preepurare si epurare din incinte industriale si orasenesti, curatarea si igienizarea bazinelor de stocare.

Deseurile periculoase sau nepericuloase rezultate din activitatea de interventie si mentenata vor fi preluate  de societatea Rian Consult