• Str. Mitropolit Ion Metianu nr. 70, Zarnesti , Brasov

Colectare deseuri din constructii si demolari

Efectuăm servicii de colectare de deșeuri din construcții și colectare deșeuri din demolări atât pentru partenerii noștri persoane juridice cât și la cerere pentru persoane fizice.

Colectarea de deșeuri din construcții și demolări se face în funcție de natura materialelor, periculoase sau nepericuloase (azbest, vopsea, metale grele). Acestea se colectează și în funcție de volum, de posibilitatea de reciclare și de tipul de material .

Colectare deșeuri din constructii și demolări pentru valorificare

 

Deșeurile din demolări de cele mai multe ori pot fi folosite la umplerea terenurilor sau la construcția de drumuri. Orice deșeu reciclat înseamnă o lume mai curată și resurse valorificate. In urma noastră spatiul rămane curat si ecologizat. Colectăm repede, ieftin și curat. Venim pregătiți pentru a încărca molozul si materialele realizate in urma proceselor de construcție sau demolare.

Deșeurile din construcții pot fi solicitante pentru gropile de gunoi. Rian Consult colectează, transportă și sortează deșeurile din construcții pentru a recicla fiecare material posibil: materiale feroase, materiale neferoase,  moloz, mase plastice, polistiren, ambalaje.