• Str. Mitropolit Ion Metianu nr. 70, Zarnesti , Brasov

Despre noi

Cine suntem?

 

Suntem Rian Consult din Zărnești, județul Brașov,  o companie de familie cu capital integral românesc, ce operează în piaţa deşeurilor periculoase şi nepericuloase de peste 10 ani.

Oferim servicii profesionale de în domeniul colectării, transportului, stocării temporare, tratării şi valorificării / eliminării deşeurilor periculoase şi nepericuloase.

Portofoliul companiei reprezintã un numar de peste 1000 de companii la nivel naţional deservite de personal de specialitate.

Anul 2005 a constituit punctul de start al activităţii noastre privind colectarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase, un început timid, dar care după anul 2007 a devenit obligatoriu legislativ în raport cu cerinţele europene. Acest fapt ne-a permis dezvoltarea infrastructurii serviciului de colectare şi asigurarea colectării pentru întreaga gamă de deşeuri industriale periculoase şi nepericuloase, cu excepţia deşeurilor medicale infecţioase sau radioactive.

De la colectare deșeuri Brașov la servicii extinse la nivel național de colectare, stocare și transport deșeuri a fost doar un pas.

Serviciile Rian Consult prestate la nivel national:

  1. Colectarea, stocarea temporară și tratarea deșeurilor periculoase și nepericuloase pe amplasamentele autorizate ale societății

  2. Vidanjare

  3. Transport de produse și deșeuri cu conținut de substanțe periculoase

  4. Decontaminare și ecologizare

Cine sunt clientii nostrii?

 

  • Societăți din domeniul industrial: automotive, alimentar, chimic
  • Societăți din domeniul de prestari servicii: service-uri auto, prelucrări mecanice, tipografii, vulcanizări, ateliere de croitorie, marochinărie și încălțăminte, prelucrarea lemnului, pensiuni, hoteluri și restaurante.
  • Societăți din domeniul acoperirilor și tratamentelor de suprafață: stații de galvanizare și vopsitorie.
  • Societăți din domeniul tratarii apelor uzate : stații epurare municipale și industriale.
  • Institutii publice si persoane fizice